Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás 3.

Tisztelt Partnereink!

Az elmúlt napokban több olyan eset is történt, amikor dohányboltok egymás után nagy megrendeléseket adta le, majd a kiszállítás reggelén – de fordult elő olyan is, hogy a dohánybolt ajtajában – lemondták ezt a rendelést, arra hivatkozva, hogy nem fogy az áru ezért nem kívánják azt átvenni.

Mivel az elmúlt napok speciális helyzetbe hoztak mindenkit, ezért idáig nem szankcionáltuk az ilyen eseteket, azonban holnaptól, azaz 2020. március 25-től az alábbi rendelkezéseket hozzuk:

  1. A kiszállítás alatt álló megrendelést – tehát ami már a kiszállító autón van – nem áll módunkban visszáruzni, az kiszállításra és számlázásra kerül.
  1. Amennyiben a kérés még úgy érkezik be, hogy a megrendelés a logisztikai központban van, az ODBE az ÁSZF II.6.6-os pontja alapján mérlegeli, hogy az adott visszárut el tudja-e végezni vagy sem és erről tájékoztatja a tisztelt Partnerünket. Amennyiben nem, úgy az 1-es pont lép életbe.

Kérjük, hogy ne vásároljanak fel termékeket a „biztonság kedvéért” mivel az ellátás folyamatos a készletek függvényében.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2020. március 25.