Ügyfélszolgálat: 06-1-444-51-44
H-P: 6:00-17:00
info@odbe.hu

Tájékoztatások

Tájékoztatás a vecsési telephely forgalmi rendjének változásáról

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vecsési telephely forgalmi rendje 2023.06.01-től megváltozik. Az új forgalmi rend keretében a Lincoln út felöli bejárat – újonnan telepített sorompóval - lezárásra és ezzel egyetemben az „A” porta megszüntetésre kerül.

ODBE Kft. kiskereskedelmi ÁSZF-változás

Tisztelt Partnerünk!

Az Országos Dohányboltellátó Kft. 2015. november 2-án kihirdetett általános szerződési feltételeit az ÁSZF IV.1.3. pontja alapján 2023. január 30-i hatálybalépéssel módosítja.

Tájékoztatás az ODBE szegedi telephelyének címváltozásáról

Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere határozattal döntött arról, hogy a Szeged II. kerület külterület 01418/14 hrsz-ú út neve – Budapesti út – megváltozik, az út új neve: Back Bernát utca lett. Mivel a szegedi telephelyünk ezen az úton fekszik, ezért a változásban érintett.

Tisztelt Partnerünk!

Nemrégen jutott tudomásunkra, hogy az elmúlt napokban indított számlakiegyenlítő utalások OTP Bank általi jóváírása néhány esetben nem történt meg részünkre. Ezúton biztosítjuk Önöket, hogy a hiba nem az ODBE, hanem az OTP Bank elszámolórendszerében van.

További információért legyenek kedvesek az OTP Bank ügyfélszolgálatához fordulni.

ODBE Tájékoztatás - A húsvéti kiszállítási rendről

Tisztelt Partnereink!

A közelgő ünnepnapokat érintően:

  • Nagypéntek - április 15. péntek
  • Húsvét - április 18. hétfő

ezúttal is közzétesszük honlapunkon a rendelés leadási időpontokat, azaz, hogy a különböző rendelési napokkal bíró boltoknak mikor kell leadni megrendeléseiket és mikor kapják meg áruikat, valamint javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan.

ODBE Tájékoztatás – A március 15-ei ünnepi kiszállítási rendről

Tisztelt Partnereink!

Az idei év első ünnepnapját (március 15.) érintően közzétesszük a rendelés leadási időpontokat és javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan.

Lentebb megtekinthető, hogy a különböző rendelési napokkal bíró boltoknak mikor kell leadni megrendeléseiket és mikor kapják meg áruikat.

ODBE Tájékoztatás - A kiskereskedelmi ÁSZF változásáról

Tisztelt Partnerünk!

Az Országos Dohányboltellátó Kft. 2015. november 2-án kihirdetett általános szerződési feltételeit az ÁSZF IV.1.3. pontja alapján 2022. január 1-i hatálybalépéssel módosítja. A módosításra az alábbi okok miatt van szükség:

Tájékoztatás - ügyfélszolgálati elérhetőség

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Ügyfélszolgálatunk 2021. július 9-én pénteken - technikai okokból korlátozottan - délután 4 óráig lesz elérhető.

Megértésüket köszönjük!

ODBE Ügyfélszolgálat

Elindult az ODBE karrierportál!

Az Országos Dohányboltellátó Kft. elindította álláskeresési felületét a jelentkezési és toborzási folyamatok támogatására. Az ODBE Karrierportál egy kifejezetten felhasználóbarát felület, ahol az álláskeresők néhány perc alatt tudnak regisztrálni, ezáltal létrehozni saját felhasználói profiljukat.

ODBE Tájékoztatás - A húsvéti kiszállítási rendről

Tisztelt Partnereink!

A közelgő ünnepnapokat érintően - Nagypéntek - április 2. péntek, Húsvét - április 5. hétfő - ezúttal is közzétesszük honlapunkon a rendelés leadási időpontokat, azaz, hogy a különböző rendelési napokkal bíró boltoknak mikor kell leadni megrendeléseiket és mikor kapják meg áruikat, valamint javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan.

Tájékoztatás az OTP Bank rendszerhibájáról

Tisztelt Partnerink!

Az OTP Bank Nyrt. informatikai rendszerének hibájából következően – más vállalatokhoz hasonlóan -  az Országos Dohányboltellátó Kft. rendszere sem tudja fogadni a beérkező pénzügyi adatokat, így a mai napon beérkező számla-kiegyenlítéseket sem. 

Ügyfélszolgálat elérhetősége 09.04-én

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Ügyfélszolgálatunk 2020. szeptember 4-én pénteken, technikai okokból korlátozottan, 16 óráig lesz elérhető.

Megértésüket köszönjük!

ODBE Ügyfélszolgálat

Tájékoztatás - Pünkösdi kiszállítási rend

Tisztelt Partnereink!

Az év következő ünnepnapjához közeledve – június 1. pünkösdhétfő – közzétesszük a rendelés leadási időpontokat és javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan:

Ünnepi kiszállítási rend

Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi ünnepnapokon az ODBE nem végez kiszállítást:

ODBE Tájékoztatás 3.

Tisztelt Partnereink!

Az elmúlt napokban több olyan eset is történt, amikor dohányboltok egymás után nagy megrendeléseket adta le, majd a kiszállítás reggelén – de fordult elő olyan is, hogy a dohánybolt ajtajában – lemondták ezt a rendelést, arra hivatkozva, hogy nem fogy az áru ezért nem kívánják azt átvenni.

ODBE Tájékoztatás - Ajánlás a készpénzbefizetés helyettesítéséről

Tisztelt Partnereink!

A fennálló járványügyi vészhelyzet miatt kérjük Önöket, hogy a bankfiókokban történő személyes kontaktusok csökkentése érdekében, amennyire lehet, mellőzék az ODBE OTP bankszámlájára történő közvetlen készpénzbefizetést, ehelyett számláikat banki átutalás útján szíveskedjenek kiegyenlíteni.

 

ODBE Tájékoztatás

Tisztelt Partnereink!

Ahogyan azt Önök is biztosan tudják, az új típusú koronavírus hazánkban is megjelent és több fertőzés is történt.

ODBE Tájékoztatás - Az ODBE által meghozott intézkedésekről - FONTOS

Tisztelt Partnereink,

Ahogyan azt Önök is biztosan tudják, az új típusú koronavírus hazánkban is megjelent és több fertőzés is történt.

A fentebbiek miatt Vállalatunk is megelőző lépésként több higiéniai előírást tett a depókban dolgozó, valamint kiszállító kollégáink részére. 

Partneri Tájékoztató

Tisztelt Partnereink!

Európa számos országában komoly gondot és veszélyt jelent a koronavírus, amely Magyarországot is elérte.

Az így kialakult helyzetben az ODBE Kft. kiemelt figyelmet fordít a munkavállalók higiéniai biztonságára, ezért számos preventív intézkedést hoztunk:

Rövidített nyitva tartás - 2020.02.14.

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Ügyfélszolgálatunk 2020. február 14-én pénteken, technikai okokból korlátozottan, 16:30-ig lesz elérhető.

Megértésüket köszönjük!

ODBE Ügyfélszolgálat

ODBE Tájékoztatás a kiskereskedelmi ÁSZF változásáról

Tisztelt Partnerünk!

Az Országos Dohányboltellátó Kft. 2015. november 2-án kihirdetett általános szerződési feltételeit az ÁSZF IV.1.3. pontja alapján 2020. január 13-i, illetve bizonyos pontok esetében a vonatkozó jogszabályváltozások miatt, szükségszerűen 2019. december 16-i dátummal módosítja. 

Tájékoztatás - ügyfélszolgálati elérhetőség

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Ügyfélszolgálatunk 2019. november 12-én kedden, technikai okokból korlátozottan, 16 óráig lesz elérhető.

Megértésüket köszönjük!

ODBE Ügyfélszolgálat

Tájékoztatás - elhárult az OTP Bank rendszerhiba

Tisztelt Partnereink!

Az elmúlt 2 napban tapasztalt, az OTP Bank Nyrt. informatikai rendszerében bekövetkezett hibát helyreállították. Az ezen időszak alatt beérkezett utalások könyvelését megkezdtük, melynek befejezéséig türelmüket kérjük!

 

DIÁKMUNKA

Nyári munkavégzésre keresünk 18 év feletti diákokat aktív tanulói jogviszonnyal, folyamatos munkavégzésre, versenyképes bérezéssel valamennyi telephelyünkre.

Tájékoztatás - Pünkösdi kiszállítási rend

Tisztelt Partnereink!

Az idei év soron következő ünnepnapjához közeledve – június 10. Pünkösd hétfő – közzétesszük a rendelés leadási időpontokat és javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan:

2019. május 20-tól hatályos ÁSZF

Tisztelt Partnereink!
 
Mellékelten olvashatják a 2019.05.20-án hatályba lépő kiskereskedelmi általános szerződési feltételeket. A változásokról minden koncesszió tulajdonost elektronikus úton is tájékoztattunk.

Telefonos csalási kísérlet az ODBE nevében

Tisztelt Partnereink!

Az ünnepekhez közeledve, a mai napon újabb csalási kísérlettel próbálkoznak ismeretlen elkövetők, akik a  +36 1 445 0036-os telefonszámról hívják a dohányboltokat.

Év végi ünnepi kiszállítási rend

Tisztelt Partnereink!

Az idei év végét és 2019. január elejét érintően közzétesszük a munkaszüneti napok miatti munkanap áthelyezéseket, rendelés leadási időpontokat és javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan:

Megnyílt az ODBE új raktárépülete Zalaegerszegen!

Kedves Partnereink!

Az Országos Dohányboltellátó Kft. újabb mérföldkőhöz érkezett, szeptember első napjaiban ugyanis megnyitotta kapuit az új zalaegerszegi logisztikai központ, mely több mint 2000 négyzetméteres, korszerű technikával felszerelt.

ODBE Tájékoztatás - Csalási kísérlet az ODBE nevében - FONTOS

Tisztelt Partnereink!

2018. augusztus 7-én, az esti órákban az ODBE Kft. nevében egy valószínűsíthetően külföldi szerveren regisztrált és - meghamisítva a feladót - info@odbe.hu – névre átírt e-mail címről küldtek ismeretlen személyek hamis tájékoztatót arról, hogy 2018. augusztus 9-én, egyszeri alkalommal, egyedi kedvezménnyel lehet dohányárut rendelni cégünktől, amennyiben egy adatlap kitöltési folyamat után több milliós összegű átutalást hajtanak végre Partnereink a megrendelés leadása előtt.

Augusztusi kiszállítási rend változás

Tisztelt Partnereink!

Az augusztus 20-i munkaszüneti nap miatti kiszállítási rend változást, rendelés leadási időpontokat és javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan az alábbiakban találják.

Megújul a kiszállítóautó flottánk!

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Országos Dohányboltellátó Kft. környezetvédelmi és ellátás-biztonsági stratégiájának következő mérföldköveként megújította kiszállítóautó flottáját. 

Befizetési/utalási tájékoztató

Tisztelt Partnereink!

Az alábbiak szerint összefoglaltuk, mire érdemes figyelni számláik kiegyenlítésekor, az utalások, valamint a készpénz befizetések kapcsán:

Április-májusi kiszállítási rend

Tisztelt Partnereink!

Az április és május hónapokat érintően (május 1. és Pünkösd) közzétesszük a munkaszüneti napok miatti munkanap áthelyezéseket, rendelés leadási időpontokat és javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan.

ODBE Tájékoztatás - Az online felület átmenetileg nem elérhető

Tisztelt Partnereink!

Az online megrendelési kezelőfelület technikai okokból átmenetileg nem elérhető, rendeléseik leadását kérjük az esti órákra időzítsék. A probléma elhárításán kollégáink dolgoznak.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, a kezelőfelület helyreállításáról tájékoztatjuk Önöket.

Ünnepi ügyfélszolgálati nyitva tartás

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Ügyfélszolgálatunk márciusban az alábbi napokon rendkívüli nyitva tartással fogadja hívásaikat:

Március 10. szombat 8:00-16:00
Március 16. péntek   6:00-16:00
Március 31. szombat 6:00-18:00

Üdvözlettel,

ODBE Ügyfélszolgálat

ODBE tájékoztatás - kiszállítási rend változás

Tisztelt Partnereink!

Márciushoz, az idei év első, munkaszüneti napokkal tarkított hónapjához közeledve közzétesszük az ezekhez kapcsolódó munkanap áthelyezéseket és javasolt rendelési mennyiségeket. 

NDN Zrt. - ODBE Kft. közös tájékoztatás

Az egységcsomagolással érintett termékek 2018. május 20. napjától

Tisztelt Dohánytermék-Kiskereskedő Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy a dohánytermékek csomagolására vonatkozó jogszabály értelmében bizonyos cigarettát és cigarettadohányt 2018. május 20-tól már csak egységes csomagolásban lehet forgalmazni

„Adni jó”

az Országos Dohányboltellátó Kft. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat összefogása

Az Országos Dohányboltellátó Kft. novemberben meghirdette az „Adni jó” adománygyűjtési akciót, mellyel rászoruló családok számára szeretnénk szebbé varázsolni az év végi ünnepeket.

A vállalat mind a 12 telephelyén részt vettek a kollégáink a programban, melynek során száraz élelmiszereket, készétel konzerveket, édességeket, tisztító és tisztálkodási szereket, valamint gyermekkönyveket gyűjtöttünk.

Az összefogásnak köszönhetően úgy gondoljuk, nagy eredményt értünk el, hiszen több, mint 1 tonna élelmiszert, valamint közel 200 mesekönyvet tudunk eljuttatni a rászoruló családoknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy minden évben meghirdessük az „Adni jó” programunkat, és ezáltal segítsük azokat a családokat, akik számára az adományok nélkül nem lenne teljes az ünnep!

Bár az ODBE Kft. által meghirdetett program lezárult, továbbra is mindenkit arra bíztatunk, hogy amennyiben lehetősége van rá, támogassa a Máltai Szeretetszolgálat munkáját!

Országos Dohányboltellátó Kft.

  1. december 18.

 

Tájékoztatás a módosuló kiskereskedelmi ÁSZF-ről

Tisztelt Partnereink!

Mellékelten olvashatják a 2018.01.01-jén hatályba lépő több helyen módosított kiskereskedelmi általános szerződési feltételeket. A változások részleteiről minden koncesszió tulajdonost elektronikus úton is tájékoztattunk.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2017.11.15.

Tájékoztatás - Munkanap áthelyezés

Tisztelt Partnereink!

Ahogyan azt már megszokhatták, az ünnepi időszakhoz közeledve közzétesszük a munkaszüneti napok miatti munkanap áthelyezéseket. Most az október-novemberi időszakra vonatkozót találják meg a "Tovább" gomb mögött. 

Lépéseink a Zöld Iroda címért!

Mit tehet egy cég a környezetvédelemért? Hogyan ösztönözhetjük kollégáinkat is a környezettudatosságra? Legújabb cikkünkben bemutatunk néhány lépést, amit az Országos Dohányboltellátó Kft. tesz a Zöld Iroda címért.

Hosszabb nyitvatartással üzemel az Ügyfélszolgálat!

Tisztelt Partnereink!

 Az Önök visszajelzéseinek, valamint a fejlesztéseinknek köszönhetően újabb kényelmi szolgálatatásbővüléssel próbáljuk segíteni az Önök, és dolgozóik munkáját. Sok kérést kaptunk abban az ügyben, hogy egy hosszabb nyitvatartású Ügyfélszolgálat jelentősen segítené a dohányboltok működését, ezért Vállalatunk úgy döntött, hogy az eddig 8:00 és 16:00 közötti elérhetőséget kibővíti 6:00 és 18:00 közöttire.

Tájékoztatás - IT karbantartás

Tisztelt Partnereink!

2017. július 13-án csütörtökön 0:00 órától kb. 1 óra időtartamra az online megrendelési kezelőfelület karbantartási munkálatok miatt nem lesz elérhető.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Országos Dohányboltellátó Kft.

2017. július 12.

ODBE Tájékoztatás - A gyártói készletekről

Tisztelt Partnereink!

A készletinformációk tárgyában érkezett megkeresések miatt szükségesnek tartjuk Önök felé, a "Tovább" gomb mögött olvasható tájékoztatás megtételét.

 

ODBE Tájékoztatás - A jövedéki törvény módosításáról

Tisztelt Partnereink!

Mint az bizonyára Önök előtt is ismert, 2017. március 24-én hatályba lépett a 2017. évi XXI. törvény, mely módosítja a jövedéki adóról szóló 2016. évi LXVIII. törvényt. A módosítás eredményeképpen az új jövedéki szabályozás 2017. április 1-e helyett 2017. július 1-el lép hatályba.

Bővebb információt a "Tovább" gomb megnyomása után olvashatnak.

ODBE Tájékoztatás - A meghirdetett árról

Tisztelt Partnereink!

A meghirdetett árról a "Tovább" gomb megnyomása után olvashatják, a témával kapcsolatban aktuális felmerült kérdésekre vonatkozó tájékoztatásunkat.

 

A 2017. január 1-től hatályos ÁSZF

Tisztelt Partnereink!

Mellékelten olvashatják a 2017.01.01-én hatályba lépett kiskereskedelmi általános szerződési feltételeket. A változásokról minden koncesszió tulajdonost elektronikus úton is tájékoztattunk. 

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2017.01.01.

 

ODBE Tájékoztatás - ÁSZF-módosítás

Tisztelt Partnereink!

Jövő héten szerdán, azaz 2016. november 16-án, a 2017. január 1-el hatályba lépő törvényi változások miatt szükséges az általános szerződési feltételek több pontjának technikai módosítása.

Minden egyéb tudnivalót a jövő heti levelünk fog tartalmazni.

Üdvözlettel,

Országos Dohányboltellátó Kft.

2016. november 11.

Tájékoztatás - Munkanap áthelyezés

Tisztelt Partnereink!

Ahogyan azt már megszokhatták, az ünnepi időszakhoz közeledve közzétesszük a munkaszüneti napok miatti munkanap áthelyezéseket. Most az október-novemberi időszakra vonatkozót találják meg a "Tovább" gomb mögött.

 

Tájékoztatás - IT karbantartás pénteken

Tisztelt Partnereink!

Megrendelési kezelőfelületük e hét pénteken (2016. október 7.) 17:00 és 19:00 között az új, megrendelés-leadást könnyítő fejlesztések miatt nem lesz elérhető, részletek a "Tovább" mögött.

Technikai információ - Számítástechnikai karbantartás

Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2016. július 30-án, szombaton este 20:00 és 24:00 óra között karbantartási munkálatokat végzünk a központi számítástechnikai rendszerünkben, amely idő alatt előfordulhat, hogy nem fognak tudni belépni a megrendelési kezelőfelületre, vagy nem fognak tudni megrendelést leadni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, megrendelésüket a jelzett időszak előtt vagy után adják le.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2016. július 27.

Technikai információ - útlezárás a vecsési logisztikai központnál - Frissítve!

Tisztelt Partenerink!

A Lincoln úti aluljáró útpályájának ágyazati rétegét kb. 70 cm vastagságban kiszedték és kicserélték, továbbá az útpályában lévő vízelvezető aknákat is helyreállították, ezt követően betonozási munkálatok zajlottak.
Hamarosan sor kerül a végleges aszfaltréteg terítésére is, ehhez meg kell várni a beton megfelelő szilárdságának elérését.

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint  2016. szeptember 1-jétől nyitják meg a autó- és a kamionforgalom előtt az aluljárót.

Az útszakasz lezárásának feloldásáig telephelyünket a mellékelt térkép alapján, a Lőrinczi útról nyíló hátsó bejáraton tudják megközelíteni.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2016. augusztus 22.

Vezetőváltás az ND Nonprofit Zrt.-nél

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatói pozíciójának betöltésével járó megnövekedett feladatai miatt távozik az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. éléről. Az új vezérigazgató, dr. Esküdt Gábor 2016. július 14-től látja el a társaság vezetését.

Gyulay Zsolt a társaság megalakulásától, 2012 októberétől töltötte be a pozíciót. Irányítása alatt megvalósult a hazai dohánytermék-kiskereskedelem ellenőrzött, a fiatalkorúak dohányzását visszaszorítását célul kitűző átalakulása. Vezetésével 2013. július elején megkezdte működését az új ellenőrzött kiskereskedelmi rendszer, mely számos előnye közül kiemelendő a fiatalkorúak védelme, a dohányzók szakszerű kiszolgálása, a kiskereskedelmi értékesítés volumen és érték szerinti követése.

A Hungaroring vezetőjeként Gyulay Zsolt a továbbiakban több figyelmet kíván fordítani a jövőbeni fejlesztésekre, melyek keretében teljes körűen megújulhat a társaság kezelésében lévő infrastruktúra és olyan minőségi szolgáltatások jöhetnek létre, melyek egy korszerű nemzetközi versenypálya elvárásainak is megfelelnek.

A fejlesztési miniszter a megüresedett vezérigazgatói tisztség betöltésére dr. Esküdt Gábort nevezte ki. A jogász végzettségű szakember széleskörű, közel két évtizedes vám-, jövedéki és adózási ismeretekkel, tapasztalatokkal rendelkezik.

Forrás:

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztály)

2016.július 19.

Károsultak jelentkezését várjuk!

Tisztelt Partnereink!

Az ODBE várja azon dohányboltosok jelentkezését, akik a hamis tájékoztató levél alapján készpénzt fizettek be vagy utaltak el az abban szereplő bankszámlaszámra.

Ennek bizonyításához, kérjük küldje el részünkre vagy a banki befizetést igazoló  vagy az átutalási megbízást igazoló bizonylatot, ugyanis ezek, rendőrség felé történő továbbításával megkönnyíthetjük a nyomozóhatóság munkáját.

 A jelentkezéseket az: ugyfelszolgalat@odbe.hu címre várjuk, a tárgyba pedig legyenek kedvesek beleírni hogy: „Károsult”

Tisztelttel:

ODBE Kft.

2016.május 30.

Csalási kísérlet! - Figyelem

Csalási kísérlet az Országos Dohányboltellátó Kft. nevében!

Az ODBE Kft. nevében penz_ugy@odbe.hu e-mail címről küldenek ismeretlen személyek hamis tájékoztató levelet arról, hogy megváltozott az ODBE Kft. bankszámlaszáma.

A levélben azt írják, hogy megváltozott az ODBE bankszámlaszáma és ezért ezentúl oda kell utalniuk Partnereinknek, valamint mellékelnek egy hamis banki szerződést is. A levél átverés! Kérjük kedves Partnereinket, hogy átutalásaikat továbbra is az ÁSZF-ben közzétett és meghatározott bankszámlaszámra teljesítsék, ahogyan eddig is.

Bankszámlaszám illetve egyéb adatok megváltoztatása kizárólag az ÁSZF módosításával lehetséges, melynek pontosan meghatározott menete van.

Amennyiben nem biztos abban, hogy a kézbesített számla, elektronikus számla, vagy bankszámlaváltozásról szóló értesítés valóban az ODBE-től származik, illetve bármilyen eltérést tapasztal az eddigi ODBE által kibocsátott számlákhoz és tájékoztató levelekhez képest, kérjük, azonnal értesítse Ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken:

info@odbe.hu vagy 06-1-444-51-44

Ismeretlen tettes ellen a szükséges jogi lépéseket megtettük.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

  1. május 30.

 

Technikai információ - Dunakeszi Logisztikai Központ

Tisztelt Partenereink!

Technikai okokból a jövő hét folyamán ( 2016.05.30 - 2016.06.03 ) a dunakeszi logisztikai központban lévő Cash&Carry boltban csak készpénzzel tudnak fizetni 1.5 millió forintos értékhatárig, bankkártyával nem.

Az esetelges kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

Tisztelettel:

ODBE Kommunikáció

2016.05.27

ODBE tájékoztatás átmeneti technikai problémáról

Tisztelt Partnereink!

Mint azt a rendelési kezelőfelületükön láthatták, az elmúlt pár órában technikai okok miatt nem voltak elérhetőek a csütörtöki és pénteki túra szerinti rendelési időpontok. A probléma megoldásán dolgozunk, hamarosan újra elérhetővé válik a rendszer. Ezzel összefüggően az Ügyfélszolgálat működését a mai napon 18:00-ig meghosszabbítottuk, keressék Őket bizalommal.

Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2016. május 24.

Új logisztikai központtal bővülünk!

Tisztelt Partnereink!

 

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket,  – mint azt korábbi híradásinkból megtudhatták – Vállalatunk új logisztikai központtal bővül, Dunakeszi Pallag utca 7. szám alatt, 2016. május 27-től. Az új depónak köszönhetően egyszerre tudjuk logisztikai folyamatainkat egyszerűsíteni, valamint szolgáltatásaink színvonalát tovább emelni. A gyakorlatban ennek köszönhetően sűrűbb kiszállítási gyakoriságot, gyorsabb C+C szolgáltatást tudunk biztosítani és – szintén az új központnak köszönhetően – megszűnik a kéthetenkénti kiszállítási gyakoriság, így minden dohányboltba legalább hetente egyszer el fogunk jutni 2016. május 30-tól kezdődően. Az új kiszállítási időpontokról mindenkit aki érintett, e-mailben és telefonon is tájékoztatunk.

Esetleges kérdése esetén kérjük, bizalommal keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Üdvözlettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2016. május 18.

Ügyfélszolgálati tájékoztatás

Tisztelt Partnereink!

 

Technikai okoból 2016. május 5-én csütörtökön 11:00 és 16:00 között Ügyélszolgálatunk korlázott módon lesz elérhető, előfordulhat, hogy a várakozási idő megnő.

Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Köszönettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2016. május 4.

Tájékoztató a márciusi különleges kiszállítási rendről

Tisztelt Partnereink!

Március hónapban a kiszállítás rendjének meghatározása és a boltok készletezése Nemzeti ünnepünk valamint, az idei évben szintén márciusra eső húsvét miatt fontos logisztikai és készletezési feladat.

Ezt megkönnyítendő, a lentebb látható táblázatba foglaltuk össze, hogy mely napokon nincs kiszállítás, illetve, hogy a különböző rendelési napokkal bíró boltoknak mikor kell leadni megrendeléseiket, milyen mennyiséget javaslunk, illetve mikor kapják meg áruikat.

Fontos, hogy az itt olvasható rendelési javaslatok azt támogatják, hogy az Önök készletezése a munkanapok áthelyezése ellenére megfelelő legyen, a fogyasztói igényeket ki tudják elégíteni.

Kérjük a két heti egy, heti egy, két és három kiszállítással rendelkező boltok figyelmesen olvassák el a lentebbi táblázatot.

Márciusi zárvatartások: 5-e szombat, 6-a vasárnap, 13-a vasárnap, 14-e hétfő, 15-e kedd, 19-e szombat, 20-a vasárnap, 26-a szombat, 27-e vasárnap, 28-a hétfő.

Köszönettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2016.február 18.

Interjú a Tobacco Magazin februári számában

Tisztelt Partnereink!

A Tobacco Magazin februári számában kommunikációs vezetőnk, Fodor Sándor nyilatkozik a szállítási gyakoriságot érintő kérdésekről, hitelekeret-módosításokról, valamint a közelmúlt és a közeljövő várható eseményeiről.

 

Forrás: Gyarmati Petra Tobacco Magazin, www.tobaccomagazin.hu

 

Országos Dohányboltellátó Kft.

Gyorsabban lehet betörni a magyar dohánypiacra, mint korábban! - Interjú

A Magyar Idők pénteki (2016.05.27.) számában ügyvezető igazgatóink egy oldalas interjút adtak az ODBE eddigi működéséről, az új, Dunakeszin létesített logisztikai központunkról valamint, hogy ezek a folyamatok hogyan könnyítik tovább, a dohányboltok helyzetét az új dohánykiskereskedelmi rendszerben.

Tájékoztatás az átmeneti intézkedések fenntartásáról - FRISSÍTVE

Tisztelt Partnereink!

A 2015. december 7-től élő átmeneti intézkedések - melyek kizárólag az ad-hoc és C+C kiegészítő szolgáltatásokra vonatkoznak – hatására a dohányboltok normál kiszállításai zavartalanul megtörténtek. Habár a megrendelések volumenében megkezdődött a csökkenés, a boltok karácsonyi időszak miatti megnövekedett megrendeléseivel – és a piacon terjedő rémhírek miatt - még így is jelentős többletterhelés van rendszerünkön. A normál kiszállításokat és a zavartalan ellátást biztosítandó a már ismert intézkedéseket továbbra is életben tartjuk, bízva abban, hogy hamarosan feloldhatjuk ezeket, továbbá a dohányboltok visszajelzése alapján jelentős adminisztrációs és logisztikai többletterhet okoz az, hogy a boltok több megrendelésben hagyják jóvá árú igényüket mert ezáltal akár több kiszállítás is érkezhet az adott napon, illetve minden megrendelésnek külön szállítólevele és számlája készül el – pedig a rendszer célja (a korábbi követelményektől mentes árurendelés lehetősége mellett) éppen az egyszerűsítés lenne (egy kiszállítás az összes szükséges terméknek, egy számla, könnyebb kezelhetőség stb.), Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a boltok működését, és felgyorsítsuk a kiszállítási folyamatot, a rendszer beállításait úgy módosítjuk az ünnepek ideje alatt, hogy a kiszállítási napjára a kiskereskedő egyszer hagyhat jóvá megrendelést. A megrendeléseken belül mennyiségi korlátozást továbbra sem vezetünk be; mindenki vásárolhat tetszőlegesen, a dohánybolt hitelkeretéig.

Munkalehetőség az ODBE Kft.-nál!

Az ODBE Kft. Vecsési, Miskolci, Debreceni, Szegedi, Pécsi, Zalaegerszegi, Győri és Székesfehérvári logisztikai központjainkba keresünk "Logisztikai munkatárs" pozícióba jelentkezőket.

Az Országos Dohányboltellátó Kft. közleménye

Az Országos Dohányboltellátó Kft. (ODBE) tájékoztatja a közvéleményt és a dohánytermék-kiskereskedőket, hogy a dohányellátás továbbra is zavartalanul működik. A rémhírkeltés mindössze néhány dohánycég érdekét szolgálhatta, akik közül egyesek – mint arra ma is példát szolgáltattak – nyilvánvalóan azt tűzték ki célul, hogy a rendszeren belülről próbálják meg akadályozni a kiskereskedők zavartalan kiszolgálását.

Figyelem - Áramkimaradás a pécsi logisztikai központban! - FRISSÍTVE

Tisztelt Partnereink!

Váratlan szolgáltatói felújítási és karbantartási munkálatok miatt pécsi logisztikai központunkban áramkimaradás volt tapasztalható. A munkálatok befejeződtek, a számítástechnikai rendszer helyreállt. A mai napon sajnos már nem lehet (2015. december 3.) Cash&Carry rendelést leadni, de a holnaptól (2015. december 4.) a szokásos módon és időben ezt meg lehet tenni.

Kondíciós lista

Tisztelt Partnereink!

Az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó információ az Általános Szerződési Feltételekből, az az ODBE Kft. és a dohányboltok közötti általános pénzügyi konstrukció. Ennek fontos része a kondíciós lista valamint az, hogy a várható fizetési határidő általánosan mindenki számára 14 nap lesz. Mivel az ÁSZF még kialakítás alatt van ezért a közölt adatok tájékoztató jellegűek.

Tájékoztató a szállítási napokról valamint a rendelési tesztfelületről

Tisztelt Partnereink!

Aki a mai napon, 2015. november 6. reggel 8 óráig az általános szerződési feltételeket elfogadta azon Ügyfeleinket e-mailben tájékoztattuk a szállítási napjaikról, azok gyakoriságáról valamint, ahogy azt a korábbiakban ígértük, rendelési tesztfelületet biztosítunk a megrendelés leadások gyakorlásához mindenkinek, aki az ÁSZF-et a fent jelölt időpontig elfogadta.

Tájékoztatás az új dohány-kiskereskedelmi rendszer elindulásáról

Az Országos Dohányboltellátó Kft. október hónapban megkezdte a dohányáru nagykereskedőkkel történő beszállítói szerződések megkötését. A megállapodások – a koncessziós szerződésben előírt versenysemlegességi kötelezettséggel összhangban – minden érintett szerződő fél számára ugyanolyan általános szerződési feltételeket tartalmaznak.

Tájékoztató az Országos Dohányboltellátó Kft. részéről a büntetés-végrehajtási intézményekben dohányárut áruló üzletek valamint a duty free shopok részére

Tisztelt Partnereink!

A „fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről” szóló 2012. évi CXXXIV. törvény 1.§ (3) bekezdésének értelmében e törvény hatálya nem terjed ki „a dohánytermékek nemzetközi közforgalmú repülőtéren a repülésre nyilvántartásba vett induló utasok tartózkodására szolgáló helyen kialakított, kizárólag nem helyben fogyasztásra történő értékesítést végző üzlet és az üzlet áruellátását biztosító raktár együttes területén, valamint a büntetés-végrehajtási intézetek területén történő kiskereskedelmi értékesítésére.”

Tájékoztatás az adatbekérő lapok és az ODBE kiadvány kapcsán

Megkezdődött a dohányboltokba a megrendelési tájékoztató füzetek valamint az adatbekérő lapok kézbesítése. A tájékoztató füzettel az a célunk, hogy Önök részletesen megismerkedhessenek a 2015.november 2-vel megváltozó dohány-kiskereskedelmi ellátási rendszerrel, az adatlappal pedig az Önökkel fenntartani kívánt folyamatos, direkt kommunikációt szeretnénk elősegíteni. Kérjük, hogy ennek érdekében minél előbb juttassák vissza a az Önöknek kiszállító kollégának ezt az adatlapot.

Trade Magazin

Megjelent a Trade Magazin legújabb száma, melyben cégünk két vezetője Peho Árpád és Jászter Csaba adtak interjút. Az interjúban a legfrissebb információk találhatóak meg a kiskereskedői szerződéskötésekről, a vásárlási lehetőségekről és egy átfogó képet kaphatunk az új dohánykiskereskedelmi ellátási rendszer kialakításának előkészületeiről is.

Szerző: Trade Magazin
Fotók: Trade Magazin

Tobacco Magazin

A Tobacco Magazin legfrissebb számában egy részletes és kimerítő interjút találhatnak a kedves olvasók, amelyben cégünk vezetői, Jászter Csaba és Pehó Árpád nyilatkoznak az új ellátási rendszerről és annak előnyeiről, a rendelési metódusokról és sok olyan kérdésről, amely hónapok óta foglalkoztatja a dohányboltokat.

Szerző: Gyarmati Petra, Tobacco Magazin
Fotók: Egry Tamás