Karrier

Győr-Raktári árukezelő

Cégünk, a magyarországi dohányboltok kizárólagos kiskereskedelmi ellátója, raktári árukezelő munkatársat keres győri telephelyére.

Miskolc-Raktári árukezelő

Cégünk, a magyarországi dohányboltok kizárólagos kiskereskedelmi ellátója, raktári árukezelő munkatársat keres miskolci telephelyére.

Székesfehérvár-Raktári árukezelő

Cégünk, a magyarországi dohányboltok kizárólagos kiskereskedelmi ellátója, raktári árukezelő munkatársat keres székesfehérvári telephelyére.

Szolnok-Raktári árukezelő

Cégünk, a magyarországi dohányboltok kizárólagos kiskereskedelmi ellátója, raktári árukezelő munkatársat keres szolnoki telephelyére.

Vecsés-Raktári árukezelő

Cégünk, a magyarországi dohányboltok kizárólagos kiskereskedelmi ellátója, raktári árukezelő munkatársat keres vecsési telephelyére.

Bemutatkozás

Hiszünk abban, hogy a vállalatunk legnagyobb értékét a munkatársaink jelentik, a siker záloga a hatékony és együttműködő csapatként elért teljesítményünkben és eredményeinkben rejlik.

A munkáltatói stratégiánk legfontosabb célja, hogy a velünk dolgozó emberek megbecsülve, elismerve és motiválva érezzék magukat.

… és hogy miért dolgozz nálunk? Íme 5 a számtalan ok közül:

  1. hosszútávú munkalehetőséget biztosítunk egy stabil háttérrel rendelkező vállalatnál
  2. stabil jövedelmed mellett teljesítményalapú bónusz juttatásban is lesz részed
  3. kiváló munkakörnyezetben fogsz dolgozni, ahová még a bejárást is támogatjuk
  4. fontos számunkra a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtése, ezért számos szociális juttatásunk mellett negyedévente +1 nap szabadsággal is megjutalmazunk
  5. csapatépítő programokat szervezünk, ezáltal a mindennapjaid egy összeszokott csapat részeként jó hangulatban töltheted