Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás

Tisztelt Partnereink!

Ahogyan azt Önök is biztosan tudják, az új típusú koronavírus hazánkban is megjelent és több fertőzés is történt.

A fentebbiek miatt Vállalatunk is, megelőző lépésként több higiéniai előírást tett a depókban dolgozó, valamint kiszállító kollégáink részére. Mindezek mellett szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy amennyiben az Országos Operatív Törzs további korlátozó rendelkezéseket hoz, úgy vállalatunknak is szükséges megtenni bizonyos, a mindennapi működést érintő lépéseket, a személy – és az ellátás biztonságot szem előtt tartva.

Higiéniai intézkedések:

  • Ellátási képviselőink kaptak kézfertőtlenítőt, kézkrémet igény esetén gumikesztyűt és az eszközeik tisztításához törlőkendőket
  • Szeretnénk együttműködésüket kérni abban, hogy az áru-átvétel és a láda-átadás minél gyorsabban történjen meg
  • A járvány elleni védekezés közös érdek, így kérjük Önöket is, hogy minél gyakrabban fertőtlenítsék a dohányboltot, valamint kiemelt figyelemmel kövessék az Országos Operatív Törzs ajánlásait

A mindennapi működést érintő intézkedések:  

  1. A normál kiszállítások továbbra is a szokott munkamenetben zajlanak, de a C+C látogatások, valamint a leadható Ad-hoc rendelések számát korlátozzuk, a C+C vásárlási limitet pedig 3 millió forintban maximalizáljuk. Sem a C+C-ben, sem a normál kiszállítások során nem engedélyezzük a tételes átadás-átvételt. Ezt a mai nappal bevezettük.
  1. Amennyiben Vis Major helyzet áll elő (pl.: járványügyi zárlat), úgy az egészségvédelem és az ellátásbiztonság érdekében a kiszállítási frekvenciákat módosítani fogjuk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Országos Dohányboltellátó Kft.

2020. március 17.