Tájékoztatások

Partneri Tájékoztató

Tisztelt Partnereink!

Európa számos országában komoly gondot és veszélyt jelent a koronavírus, amely Magyarországot is elérte.

Az így kialakult helyzetben az ODBE Kft. kiemelt figyelmet fordít a munkavállalók higiéniai biztonságára, ezért számos preventív intézkedést hoztunk:

  1. Azon munkavállalóink, akik olyan külföldi országban járnak, ahol a vírus megjelent, 14 napig nem vehetik fel a munkát.
  1. A kollégáink egészségügyi állapotát figyeljük és beteg vagy betegnek látszó kollégáinkat azonnal hazaküldjük.
  1. Fokozzuk a közös használatú helyiségek, a kiszállító ládák és a kiszállító autóink tisztítását, valamint az összes kollégánkat ellátjuk minden olyan eszközzel (kézfertőtlentő folyadék, tisztítókendő, gumikesztyű stb.), ami a személyes és szűk környezetét érintő tisztaságát elősegíti.
  1. Országosan felfüggesztettük a logisztikai központjaink között zajló személymozgást, valamint az összes olyan találkozót, megbeszélést, oktatást stb., ahol különböző telephelyekről vennének részt kollégák.
  1. Az ODBE Kft. telephelyei külsős vendég, illetve az adott központ működése szempontjából nem elengedhetetlenül szükséges Partnerek látogatást visszavonásig megtiltottuk.

Ezúton kérjük Partnereinket, hogy csak abban az esetben látogassanak el logisztikai központjainkba, ha a személyes megjelenés elengedhetetlen, egyéb halasztható feladatok esetén kérjük, később végezzék el azokat. Amennyiben mindenképpen személyes megjelenés szükséges, akkor egy adott kollégájuk lehetőség szerint ne menjen több központba egymás után.

Az ODBE Kft. maradéktalanul betart minden, a vírussal kapcsolatos jogszabályi vagy hatósági előírást, és folyamatosan figyelemmel kíséri a hivatalos hatósági közleményeket. Ugyanezt szeretnénk kérni Önöktől is.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

Budapest, 2020. 03. 11.