Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás - Az ODBE által meghozott intézkedésekről - FONTOS

Tisztelt Partnereink,

Ahogyan azt Önök is biztosan tudják, az új típusú koronavírus hazánkban is megjelent és több fertőzés is történt.

A fentebbiek miatt Vállalatunk is megelőző lépésként több higiéniai előírást tett a depókban dolgozó, valamint kiszállító kollégáink részére. 

Mindezek mellett szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy amennyiben az Országos Operatív Törzs további korlátozó rendelkezéseket hoz, úgy vállalatunknak is szükséges megtenni bizonyos, a mindennapi működést érintő lépéseket, a személy – és az ellátás biztonságot szem előtt tartva.

Higiéniai intézkedések:

  1.  Ellátási képviselőink kaptak kézfertőtlenítőt, kézkrémet igény esetén gumikesztyűt és az eszközeik tisztításához törlőkendőket
  1. Szeretnénk együttműködésüket kérni abban, hogy az áru-átvétel és a láda-átadás minél gyorsabban történjen meg
  1. A járvány elleni védekezés közös érdek, így kérjük Önöket is, hogy minél gyakrabban fertőtlenítsék a dohányboltot, valamint kiemelt figyelemmel és gondossággal járjanak el a személyes higiénia terén

A mindennapi működést érintő intézkedések:  

  1.  A normál kiszállítások továbbra is a szokott munkamenetben zajlanak, de a C+C látogatások, valamint a leadható Ad-hoc rendelések számát korlátozzuk, a C+C vásárlási limitet pedig 3 millió forintban maximalizáljuk. Ezt a mai nappal bevezettük.

  2. Amennyiben szükségessé válik, a kiszállítási frekvenciákat felülvizsgáljuk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Országos Dohányboltellátó Kft.
2020. március 16.