Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás - Az ODBE által meghozott intézkedésekről 2. közlemény - FONTOS

Tisztelt Partnereink!

A mai nap operatív tapasztalatainak, valamint a prognosztizálható fejleményeknek a figyelembevételével (koronavírus terjedése), az ember és ellátásbiztonságot továbbra is elsőrendű szempontnak tekintve, az alábbi intézkedéseket hoztuk:

  1. Ezúton kérjük kiskereskedelmi Partnereinket, hogy ahol egyesével engedik be a vásárlókat a boltba, ott Kollégánk megérkezésekor őt soron kívül engedjék be, valamint biztosítsák, hogy a boltban rajta kívül más ne tartózkodjon az áru átadás-átvétel alatt. Kérjük, hogy ez utóbbit akkor is biztosítsák, ha nem egyesével történő beengedés van az Önök trafikjában. Amennyiben nem biztosítják kollégáink számára a soron kívüli előre engedést, úgy a termékek nem kerülnek átadásra.
  1. A megrendelések leadásának határidejét március 18., szerdától, reggel 9:00-helyett, hajnali 02:00-ra hozzuk előre. Tehát ez azt jelenti, hogy szerdán már nem reggel 9:00-ig hagyhatják jóvá csütörtöki megrendeléseiket, hanem hajnali 02:00-ig. Holnap, azaz 17-én kedden, még a normál, 9:00-ás leadási határidő van hatályban.

A fentebbi intézkedések szükségesek ahhoz, hogy Önök is és az ODBE is megfelelően és biztonságosan tudja ellátni kötelezettségeit és védeni Kollégáit a kialakult helyzetben.

Együttműködésüket köszönjük.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2020. március 16.