Tájékoztatások

Telefonos csalási kísérlet az ODBE nevében

Tisztelt Partnereink!

Az ünnepekhez közeledve, a mai napon újabb csalási kísérlettel próbálkoznak ismeretlen elkövetők, akik a  +36 1 445 0036-os telefonszámról hívják a dohányboltokat.

A csalók azt ígérik, hogy egy általuk megadott bankszámlaszámra több millió forintot most befizetve, a januári megrendelésekre 5-20% közötti kedvezményt fognak kapni az ODBE Kft.-től.

A hívás átverés! Vállalatunk – a hatályos törvényeknek megfelelően - nem adhat semmilyen kedvezményt a dohánytermékek árából.

Jól látható módon megsokasodtak, nem csak a mi esetünkben, hanem más nagyvállalatok (távközlési szektor, bankok stb.) esetében is az ilyen típusú csalási kísérletek, ezért fokozott figyelemre kérjük Önöket, csak a hivatalos kapcsolattartási címekről érkező levelekre, telefonhívásokra reagáljanak, valamint arra, hogy ismeretlen bankszámlaszámra ne utaljanak, ne fizessenek be pénzt. Amennyiben kétsége támad egy számla, levél vagy telefonhívás hitelességéről, kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, akik mindenben segítenek Önöknek.

 

Ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetősége: 06-1-444-51-44

 

Országos Dohányboltellátó Kft.

2018. 12. 12.