Tájékoztatások

Április-májusi kiszállítási rend

Tisztelt Partnereink!

Az április és május hónapokat érintően (május 1. és Pünkösd) közzétesszük a munkaszüneti napok miatti munkanap áthelyezéseket, rendelés leadási időpontokat és javaslatainkat a rendelési mennyiségekre vonatkozóan.

Megkönnyítendő az eligazodást, a kiszállítási rendet a mellékelt táblázatba foglaltuk össze. Itt megtekinthető, hogy mely napokon nincs kiszállítás, mely boltoknak esik szombati napra a kiszállítása, valamint az, hogy a különböző rendelési napokkal bíró boltoknak mikor kell leadni megrendeléseiket, illetve mikor kapják meg áruikat.

Kérjük, alaposan nézzék át a táblázatot a rendelések pontos meghatározásához, de természetesen az eddig megszokott módon telefonon és rendelési napokra bontva bolt-specifikusan e-mail-ben is tájékoztatni fogjuk a változásban érintett boltokat, valamint Ellátási Képviselőink személyesen is kiviszik az üzletekbe a kinyomtatott kiszállítási rendet.

Ügyfélszolgálatunkon munkanapokon 6:00-18:00 óra, április 21-én, szombaton (banki munkanap) 8:00-16:00 óra, illetve április 28-án 6:00-16:00 óra között állunk szíves rendelkezésükre.

Tisztelettel,

Országos Dohányboltellátó Kft.

2018. április 16.