Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás - A gyártói készletekről

Tisztelt Partnereink!

A készletinformációk tárgyában érkezett megkeresések miatt szükségesnek tartjuk Önök felé, a "Tovább" gomb mögött olvasható tájékoztatás megtételét.

 

 Az ODBE Kft. raktáraiban megtalálható készletek nagyságáért és összetételéért kizárólag a beszállítók, tehát a gyártók és forgalmazók felelnek.

  • Vállalatunk az aktuális készlet-fogyásokról naponta tájékoztatja a beszállítókat, akik ezen fogyások ismeretében döntenek a készletek szintjéről.
  • A TPD2-re történő átállás jelentős plusz terhet ró a gyártókra, beszállítókra a folyamatosan változó kereslet okán kialakuló portfólió átalakulás miatt. Ezért előfordulhat, hogy néhány termék készlethiányra fut. Az ODBE Kft. minden segítséget megad ebben az időszakban is a gyártóknak és beszállítóknak a készletszintek rugalmas visszaállításában, de ezen készlethiányok miatt nem vállal felelősséget.
  • Az Önök irányába azzal tudunk segítséget nyújtani, hogy az online megrendelési kezelőfelületen fent lévő termékek készletére vonatkozóan – 2 órás frissítéssel – megjelenítjük azt egy piros x, vagy zöld pipa segítségével. Mivel a rendelések leadására a kiszállítási napot megelőző munkanapon reggel 9 óráig kerül sor, ezért azt javasoljuk, hogy a készletinformációt jelző szimbólumtól függetlenül adják le a kívánt termék(ek)re megrendeléseiket, mert azok összekészítéséig a gyártói/forgalmazói beszállítás a készlethiányos termék(ek)re is megvalósulhat

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2017. május 15.