Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás - Ünnepi kiszállítási rend

Tisztelt Partnereink!

A Húsvéthoz és május 1-hez közeledve közzétesszük az ünnepi kiszállítási rend változásait, valamint megrendelési javaslatainkat a "Tovább" gomb mögött.

Megkönnyítendő az eligazodást, a kiszállítási rendet a lenti linken található táblázatban foglaltuk össze. Itt megtekinthető, hogy mely napokon nincs kiszállítás, valamint az, hogy a különböző rendelési napokkal bíró boltoknak mikor kell leadni megrendeléseiket, illetve mikor kapják meg áruikat.

Fontos információ, hogy vállalatunknál április 15-e szombat, munkanap, ezen a napon visszük ki a pénteki kiszállítással rendelkező dohányboltok megrendelt termékeit, valamint,  az április 18-a, keddi kiszállítási napra vonatkozó megrendeléseiket is ezen a napon 9:00-ig tudják jóváhagyni.  

Kérjük, alaposan nézzék át a táblázatot a rendelések pontos meghatározásához, de természetesen telefonon is tájékoztatni fogjuk a változásban érintetteket, továbbá, kiszállítási képviselőinktől a boltban dolgozók kinyomtatva is megkapják a táblázatot.

Kérdés, kérés esetén forduljanak Ügyfélszolgálatunkhoz; munkanapokon 6:00-18:00 óra között állunk szíves rendelkezésükre.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2017.03.31.