Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás - A meghirdetett árról

Tisztelt Partnereink!

A meghirdetett árról a "Tovább" gomb megnyomása után olvashatják, a témával kapcsolatban aktuális felmerült kérdésekre vonatkozó tájékoztatásunkat.

 

  • A dohánytermékek árát a dohánytermékek gyártói, forgalmazói határozzák meg és hirdetik ki.
  • A dohánytermékekre vonatkozó bármilyen árváltoztatás lehetősége kizárólag a gyártóké és forgalmazóké, így az ebből adódó piaci következmények felelőssége is őket terheli. Az Országos Dohányboltellátó Kft. nem jogosult a gyártók és forgalmazók által meghirdetett és a NAV honlapján közzétett árak megváltoztatására.
  • Az Országos Dohányboltellátó Kft. az árrésstruktúráján nem változtatott, továbbra is minden kiskereskedő partnerünk az aktuális, január 1. utáni beszerzései alapján besorolt árrés-sávban van.
  • A megújult ár meghirdetési rendszerben – ahogyan ez, az ezt megelőzőben is volt – előfordulhat, hogy egy termék ára emelkedik, mely esetben a dohánybolt a saját aktuális árrésén magasabb bevételt tud realizálni. Ellenkező esetben ha egy - a kiskereskedő által korábban beszerzett, de még készleten lévő - termék ára csökken, akkor ennek következtében a saját aktuális árrésén alacsonyabb bevételt realizálhat.

 

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2016. március 2.