Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás

A C+C boltokban történő bankkártyás fizetés változásairól.

 

Tisztelt Partnereink!

Az elmúlt időszakban megsokasodtak azon kérések, hogy könnyítsünk a bankkártyával történő fizetés szabályain, mert annak bizonyos elemei plusz adminisztratív terhet róhatnak a cégekre. Vállalatunk mindig törekedett arra, hogy ésszerű és Partnereink számára is könnyen használható rendszert alakítson ki – messzemenőkig szem előtt tartva a jogszabályi megfelelőségeket - a megrendelésekkel és fizetési lehetőségekkel kapcsolatban is, ezért 2017. január 31-től az alábbi szabályok szerint lehet bankkártyával (ami lehet céges vagy személyre szóló is) vásárolni a C+C boltokban:

 

                                               Vásárló

                   Azonosításhoz szükséges dokumentumok

                                Van C+C kártyája a vásárlónak

Ha egyezik valamilyen C+C kártyán lévő adat a bankkártyán lévő bármely adattal (cégnév vagy személynév a bankkártyán) akkor – személyazonosítás után (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) – kiadjuk az árut

              Nincs C+C kártyája de koncesszió tulajdonos beltag vagy ev.

Aláírási címpéldány másolata + bankkártya + személyazonosító dokumentum: egyező adatok esetén (cégnév vagy személynév a bankkártyán) kiadjuk az árut

               Nincs C+C kártyája de betéti társaságban ügyvezető kültag

Aláírási címpéldány másolata + bankkártya + személyazonosító dokumentum: egyező adatok esetén (cégnév vagy személynév a bankkártyán) kiadjuk az árut

 Nincs C+C kártyája és kültag a Bt-ben vagy alkalmazott a boltban, vagy egyéb személy

Koncesszió gyakorló meghatalmazása + a koncesszió gyakorlójának aláírási címpéldány másolata + bankkártya + személyazonosítás: egyező adatok esetén (cégnév vagy személynév a bankkártyán) kiadjuk az árut.

 

 A táblázatban szereplő vásárlói információk összehasonlításából jól látható, hogy a C+C boltokban a vásárlás gyorsasága és egyszerűsége jelentősen megnő, amennyiben rendelkeznek C+C kártyával.

A kártyával kiváltható, hogy céges papírokat illetve meghatalmazásokat kelljen Önöknek vagy kollégáiknak magukkal hozni. A C+C kártya szintén fontos szerepet játszik a C+C-ben történő – 2017.01.01.-től kizárólagos – bankkártyás fizetésnél, mivel megkönnyíti és biztonságosabbá teszi az Önök, valamint kollégáik beazonosítást.

Amennyiben szeretnének a fenti előnyöket kihasználva vállalatunk boltjaiban vásárolni, úgy kérjük, igényeljenek C+C kártyát. Az igénylés könnyen és gyorsan leadható a megrendelési kezelőfelületen a „C+C kártya igénylése” menüpont alatt. A kártya ingyenes, boltonként 2 darab igényelhető. Önöknek semmilyen költséget ezzel kapcsolatosan cégünk nem számít fel.

Kérdés esetén forduljanak bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2017. január 30.