Tájékoztatások

A decemberi különleges kiszállítási rend

A decemberi különleges kiszállítási renddel és a nyitvatartással kapcsolatos tájékoztató.

Tisztelt Partnereink!

December hónapban a kiszállítás rendjének meghatározása és a boltok készletezése minden évben fontos logisztikai és gazdasági feladat úgy a boltoknak, mint a gyártóknak.

Ezt megkönnyítendő, a lentebb látható táblázatba foglaltuk össze, hogy mely napokon nincs kiszállítás, nincsenek nyitva a C+C üzletek, illetve, hogy a különböző rendelési napokkal bíró boltoknak mikor kell leadni megrendeléseiket, illetve mikor kapják meg áruikat.

Fontos, hogy az itt olvasható rendelési javaslatok azt támogatják, hogy az Önök készletezése a munkanapok áthelyezése ellenére megfelelő legyen, a fogyasztói igényeket ki tudják elégíteni.

Kérjük a heti egy, két és három kiszállítással rendelkező boltok figyelmesen olvassák el a lentebbi táblázatot.

Decemberi zárva tartások: 5-e szombat, 6-a vasárnap, 12-e szombat, 13-a vasárnap, 19-e szombat, 20-a vasárnap, 25-e péntek, 26-a szombat, 27-e vasárnap, 31-e csütörtök és 2015. január 1-e péntek, január 2-a szombat, január 3-a vasárnap.

A fentieken kívül C+C boltjaink december 24-én 8:00 és 12:00 között lesznek nyitva, december 30-án pedig leltár miatt egész nap zárva tartanak.

Ad-hoc megrendelések leadására december 24-ére és december 30-ára nem lesz mód.

Rendelési és kiszállítási rend (PDF)

Köszönettel:
Országos Dohányboltellátó Kft.