Tájékoztatások

Tájékoztató a szállítási napokról valamint a rendelési tesztfelületről

Tisztelt Partnereink!

Aki a mai napon, 2015. november 6. reggel 8 óráig az általános szerződési feltételeket elfogadta azon Ügyfeleinket e-mailben tájékoztattuk a szállítási napjaikról, azok gyakoriságáról valamint, ahogy azt a korábbiakban ígértük, rendelési tesztfelületet biztosítunk a megrendelés leadások gyakorlásához mindenkinek, aki az ÁSZF-et a fent jelölt időpontig elfogadta.

Azon Ügyfeleinket, akik még nem fogadták el az általános szerződési feltételeket, arra bíztatunk, hogy minél előbb tegyék ezt meg, hogy a szükséges, fentiekben felsorolt információkat minél előbb meg tudjuk küldeni számukra.

Aki a mai nap (2015. november 6. péntek) 8:00 után fogadta el az ÁSZF-et, illetve vasárnap 18:00-ig teszi ezt meg, Nekik hétfő délután juttatjuk el az előzőekben olvasható adatokat.

Hétköznaponként pedig egy munkanappal később, tehát aki hétfőn lép be a felületre és fogadja el az ÁSZF-et, annak kedden kerülnek kiküldésre az e-mail-ek és így tovább.

Mind a rendelési tesztfelület használatáról, mind a gyakoriságokról részletes tájékoztatást nyújtunk ezekben a levelekben.

Köszönettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.