Ügyfélszolgálat: 06-1-444-51-44
H-P: 6:00-17:00
info@odbe.hu

Tájékoztatások

Tájékoztató az új ellátási rendszer indulásáról

Az Országos Dohányboltellátó Kft. ezúton tájékoztatja partnereit és minden érdeklődőt a 2015. november 1-én életbelépett új, dohány kiskereskedelmi rendszer indulásának tapasztalatairól.

  1. 2015. november 2-án reggel 6:00-tól a dohány kiskereskedők részére megnyílt az Általános Szerződési Feltételek elfogadásának lehetősége. Az elindulás zökkenőmentes volt, minden depóban időben megkezdődött az értékesítés. Cégünk a koncessziós szerződésben vállaltaknak megfelelően kilenc logisztikai központból biztosítja az országos ellátást.
  2. Jelen időpontig, tehát már az első napon, több mint 2000 dohánybolt élt az ÁSZF elfogadásának lehetőségével és az országban található minden raktárunk Cash&Carry boltjaiban is folyamatos volt az érdeklődés és a vásárlás részükről.
  3. Az ellátás az egész nap folyamán üzleteinkben problémamentes és folytonos volt, a már szerződött beszállítók készleteiből.
  4. A kiskereskedők visszajelzései alapján az új rendszer rugalmasabb ellátást fog biztosítani nekik, ahol mindenki maga tudja megválasztani, hogy milyen ellátási mód alapján kívánja dohányáruját beszerezni, valamint megelégedettségüknek adtak hangot, hogy a Cash&Carry boltokban már az első napon tudták realizálni az ODBE Kft. által kínált legmagasabb árrés sávot.
  5. Az ND Nonprofit Zrt. által, a helyszínen elvégzett szúrópróbaszerű ellenőrzéseken az összes raktárunk hiba nélkül teljesített, ezeken az ellenőrzéseken a vásárlás folyamatát, a kiszolgálás minőségét valamint a raktárak felkészültségét vizsgálták.
  6. A napközben elterjedt sajtóinformációkkal ellentétben az ODBE Kft. nem hetente egyszer szállít ingyen nagy tételben a boltokba, hanem az összes esetben egyedileg vizsgálja meg az adott üzlet logisztikai paramétereit valamint átlagos rendelési volumenét és ennek alapján határozza meg a kiszállítások gyakoriságát, mely lehet akár egy héten ötszöri is, amennyiben ez indokolt.

 

Országos Dohányboltellátó Kft.
2015. november 2.