Tájékoztatások

Tájékoztatás - Új C+C vásárlási folyamat

Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2020. június 15-től a C+C vásárlásokkal kapcsolatban az alábbi változások lépnek életbe:

 bankrendszerben országosan március 2-án indult szolgáltatásnak és vállalatunk fejlesztéseinek köszönhetően kifejezetten a C+C vásárlásoknál az azonnali utalásokat egy új ODBE bankszámlaszámra kell utalni, mely szintén az OTP Bank-nál van vezetve:

  • Ennek azonosítója: 11735005-20578864

  • Amennyiben erre a számlaszámra érkezik az utalás úgy az gyorsabban kerül könyvelésre, mint más befizetések. Felhívjuk figyelmüket, hogy ez az eljárás csak a C+C vásárlásokra érvényes és csak abban az esetben tudjuk vállalni a gyorsabb C+C kiszolgálást, ha erre a számlaszámra érkezik az utalás.

  •  A vásárlás menete: 

    - Ön lead egy C+C megrendelést 

    - A megrendelés feldolgozását követően kapni fog  egy árukiszedési visszaigazolást – ahogy eddig is - és egy számlaértesítőt, ami alapján a megrendelés összegét elutalja a fenti speciális bankszámlaszámra a szokásos azonosítókkal. Kérjük itt még ne induljon el logisztikai központunkba. 

    - Az összeg beérkezését követően pénzügyi osztályunk feldolgozza azt és jóváírja, erről pedig kapni fog egy Befizetési Igazolást e-mailben. Kérjük, csak az után induljon el logisztikai központunkba miután ezt a levelet megkapta.

    - Hogy a folyamatot segítsük, az első időszakban Ügyfélszolgálatunk minden C+C megrendelést leadó Partnerünket keresni fogja telefonon, amikor az áru átvehető. 

    - A C+C boltban sem tételes átvétel, sem egyéb közvetlen vagy közvetett kontaktus nem történik a ládák átadását – átvételét kivéve. 

    - A fentebbi folyamatoknak köszönhetően a megrendelés átvételekor a C+C helyiségekben töltött idő csökkenni fog. Valamennyi óvintézkedést betartva a jövőben is arra fogunk törekedni, hogy Önök és kollégáink is a lehető legbiztonságosabb környezetben végezhessék munkájukat.

    - Mivel a C+C Raktárakban történő vásárlások az ellátási szolgáltatás kiegészítő szolgáltatásai, amely lehetővé teszi az esetleg elmaradt rendelési tételek kiegészítését, korrekcióját, valamint az ODBE Kft. elkötelezett a cigaretta és egyéb dohánytermékek csempészete elleni harcban, ezért a dohányboltok naponta egy alkalommal tudnak a hatálybalépést követően bruttó 3 millió forint értékben megrendelést C+C rendelést leadni.