Tájékoztatások

ODBE Tájékoztatás - Ajánlás a készpénzbefizetés helyettesítéséről

Tisztelt Partnereink!

A fennálló járványügyi vészhelyzet miatt kérjük Önöket, hogy a bankfiókokban történő személyes kontaktusok csökkentése érdekében, amennyire lehet, mellőzék az ODBE OTP bankszámlájára történő közvetlen készpénzbefizetést, ehelyett számláikat banki átutalás útján szíveskedjenek kiegyenlíteni.

 

Amennyiben mégis a direkt befizetés mellett döntenek, úgy kérjük használják az OTP Bank okos ATM-jeit, melyeket egyre több OTP bankfiók előterében megtalálnak. Az okos ATM-ek alkalmasak készpénz befizetésére akár saját, akár az ODBE bankszámlájára is.

Arra is alkalmasak, hogy amennyiben a címletek összege meghaladja az ODBE számla értékét, a rendezendő tétel(ek) feletti részt a saját bankszámlára helyezi el. Az okos ATM-ekről többet az alábbi linken tudnak meg: https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/ATM_befiz_kartyaszmlatol_eltero_H_20191028.pdf

A járványügyi vészhelyzet ideje alatt kérjük, hogy próbálják elősegíteni a bankkártyás fizetéseket dohányboltjukban is, védve ezzel saját maguk és munkatársaik egészségét. Amennyiben a bevételük jelentősebb részben készpénzben képződik, úgy kérjük, a bankjuknál érdeklődjenek a zsákos befizetés lehetőségéről, mellyel a bankfiókban történő készpénzbefizetés ideje jelentősen csökkenthető.

Tisztelettel:

Országos Dohányboltellátó Kft.

2020. március 20.